VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBSIDA! Svenska Tai Chi Chuan Institutet har sedan 1984 kurser med Tai Chi och Qi Gong i Malmö och Lund, för såväl nybörjare som erfarna och avancerade. Vi ger också kurser för företag, både korta introduktioner och längre program. Kontakta oss för ett arrangemang. Lärare är Klas Larsson med mer än 35 års erfarenhet av att undervisa av Tai Chi och Qi Gong till alla slags grupper. Tai Chi-lärare Klas Larsson är också elev till den internationellt välkände Tai Chi-mästaren Tung Kai Ying sedan många år.

 
 

TAI CHI & QI GONG NYBÖRJARKURSER:
Välkomna till en gratis prova-på lektion när vi startar vårterminens nybörjarkurser. Terminskurserna med Tai Chi & Qi Gong för nybörjare startar tisdagen den 25 januari kl 18 i Lund och onsdagen den 26 januari kl 18.30 i Malmö. Alla är välkomna att prova på första gången. Klicka här för information, kursprogram och anmälan.

 

FORTSÄTTNINGSKURSER & AVANCERADE KURSER:
Fortsättningskurserna startar 10 januari, och de riktar sig till de som har gått nybörjarkurs eller motsvarande, och vi har två nivåer, fortsättningskurs 1 och 2. Vi har avancerade kurser som tillval för de elever som deltar i fortsättningskurserna på nivå 2, där vi lär ut Tai Chi med svärd och andra avancerade Tai Chi-övningar. Välkomna! Klicka här för mer information.